0513 681268 . De Kuinder 12, 8444 AC Heerenveen

Kwaliteit.

Wij kennen onze boeren en zij kennen ons

Over ons | Kwaliteit

Kwaliteitsaardappelen begint met gecertificeerde boeren

Greydanus Aardappelgroothandel staat garant voor het leveren van aardappelrassen van prima kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsaardappelen begint met gecertificeerde boeren die met veel vakmanschap ieder jaar het beste uit de grond halen. Wij kennen onze boeren en zij kennen ons, daarmee garandeert Greydanus jaarrond het aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.

Bekende en nieuwe rassen

Greydanus wil bekende aardappelrassen leveren zoals de Bildtstar, Borger/Eigenheimer, Nicola, Doré en Irene. Daarnaast probeert Greydanus ook minder bekende aardappelrassen aan de man te brengen, zoals de Donald, de Parel en de uit Frankrijk afkomstige truffelaardappel.

Alle aardappelen die in zakken worden verkocht zijn voorzien van de ras naam. Deze staat duidelijk op verpakking vermeld, en zo weet de consument altijd welk ras zij koopt. Aardappelgroothandel Greydanus streeft ernaar zo lang mogelijk de soorten te blijven leveren, met behoud van de hoge kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de aan ons uitgereikte certificaten.