0513 681268 . De Kuinder 12, 8444 AC Heerenveen

Telers.

Aanvoerders in vers

Alles voor Telers

Zonder boer geen aardappelen.

Als groothandel beseffen we dat gegeven heel goed . Greydanus heeft al jarenlange relaties met verschillende telers van aardappelen. Op deze manier wordt kwaliteit gegarandeerd.

 

 

Aanbod

Greydanus heeft afnemers in de retail, speciaalzaken, foodservice en het buitenland. Zo kunnen we iedereen in de markt bedienen in hun vraag naar aardappelen. Wij hebben daarom ook altijd plek voor een mooie partij aardappelen. Doordat we natuurlijk topkwaliteit willen leveren zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde telers.

Bent u teler en kunt u voldoen aan onze hoge eisen, zijn wij altijd geïnteresseerd. Neem contact op met Cor Greydanus of mail naar info@greydanus.nl

Ontwikkeling

De activiteiten van Aardappelgroothandel Greydanus zijn de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Nieuwe producten zoals herintroductie van oude rassen, nieuwe producten die het assortiment verder complementeren. De ervaring met export van consumptieaardappelen wereldwijd kan ook ingezet worden om de afzet van uw bedrijf verder te ontwikkelen. Kortom Greydanus is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wilt u meer informatie over onze aardappelgroothandel, nieuwe producten, aardappelexport, kwaliteitscontroles of  leveringsmogelijkheden. Een goede samenwerking is ons veel waard.

Bel gerust via +31 (0) 513-681268 of mail naar info@greydanus.nl