0513 681268 . De Kuinder 12, 8444 AC Heerenveen

Greydanus

Over ons

Over Greydanus

Van Aardappelgroothandel naar Versgroothandel

Greydanus is leverancier van verse aardappelen, groente, fruit, specialiteiten en delicatessen aan afnemers in de retail, speciaalzaken, foodservice en catering in binnen- en buitenland. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop of het nu om eigen merken of private label vers concepten gaat, wij staan ervoor.

Bijna 100 jaar is familiebedrijf Greydanus actief met verse producten van het land. Verse kwaliteitsproducten die op verantwoorde manier geproduceerd worden en op een duurzame manier hun weg vinden naar onze afnemers. Op een bewuste manier omgaan met onze producten is voor ons geen opgave, maar altijd een logisch onderdeel geweest van onze bedrijfsvoering.

Historie

In 1927 begon Klaas Greydanus Sr. met de handel in aardappelen op de lokale markt Leeuwarden. Met de groeiende vraag naar aardappelen wordt in de jaren veertig een pakhuis in gebruik genomen aan Het Vliet te Leeuwarden.

Duurzaam

Belangrijke  trend van de laatste jaren is duurzaamheid. Overal is het terug te vinden, van bussen die “groen” rijden, tot zonnepanelen op het dak. Greydanus is meegegaan met deze belangrijke trend, en loopt daarmee…

Innovatie

Aardappel groothandel Greydanus streeft ernaar om een innovatieve rol te spelen binnen de aardappel markt zowel op het gebied van verwerking als op het gebied van de afzet van aardappelen. Greydanus is een modern en gecertificeerd bedrijf…

Kwaliteit

Greydanus Aardappelgroothandel staat garant voor het leveren van aardappelrassen van prima kwaliteit. Het leveren van kwaliteitsaardappelen begint met gecertificeerde boeren die met veel vakmanschap ieder jaar het beste…

Erkend leerbedrijf

Greydanus Aardappelgroothandel heeft regelmatig leer- en stageplekken beschikbaar. Dit zijn met name plekken in de logistiek en commercie. Ben je geïnteresseerd in een leer- of stageplek? Dan publiceren we die hier en via de sociale media.

Het Team

Bij Greydanus werken we met een team van professionals die iedere dag de schouders eronder zetten om alle producten op de juist bestemming te krijgen. Met kennis van zaken werken alle teamleden samen om dit doel te realiseren. 

Ontmoet ons team!

Klaas Greydanus

Directie / Ict / Administratie

Cor Greydanus

Directie / Inkoop / Organisatie

Jacob Greydanus

Verkoop binnendienst / Inkoop

Alissa Greydanus

Binnendienst / Productie